Burgozone

Toon als
Sorteer op
Toon per pagina
€8,75

Chardonnay - Chateau Burgozone

De smaak maakt indruk met zijn fluwelen zachtheid en verfijning. Hij is rijk, complex en harmonisch met uitstekende duur en prachtige afdronk. Stro-gele kleur met een vleugje goud. Het boeket zelf is duurzaam en meeslepend, gedomineerd door witte tropische vruchten.
€6,95

Rose - Chateau Burgozone

Een levendige sprankelend roze kleur met aardbei en framboos nuances en ideaal helderheid Een krachtige, intensieve en blijvende vrucht aroma waar nuances van rode vruchten opvallen: aardbei, framboos en zure kersen. De smaak is dicht, met goede volume en lengte, aangename frisheid met een lange nasmaak en fruit met uitgesproken mildheid.
€6,95

Syrah - Chateau Burgozone

Levendige en sprankelend rijke, verzadigde robijnrode kleur met luchtige violet en baksteen-gekleurde schittering. De wijn onderscheidt zich door een rijk en duurzaam fruitig aroma, kenmerkend voor de soort, waarin een geur van spek, kruiden, rook, en luchtig violet tinten, aangenaam gevoerd met de geur van wilde bessen, jam, kaneel en chocolade insluipt. Zijn krachtige smaak barst open in de mond en zorgt daarna voor een gevoel van zachtheid, inhoud, duurzaamheid en lengte. Een grote vruchtenfinale laat een gevoel van warmte, gekleed met een gevoel van zachte tannines.
€6,95

Viognier - Chateau Burgozone

Gele stro-achtige kleur met kristal glitter. Transparant en stralend. Aangenaam, intensief en complex aroma ademt abrikoos en mango nuances. Expressief en fijn, met tonen van honing. Volledige en royale smaak ondersteund door nuances van wit fruit, abrikoos, perzik en mango. Goede structuur eindigend met een mooie afdronk opgefrist door een minerale toets. Een volledig uitgebalanceerde smaak in zijn frisheid en finesse.