RODE WIJN

Rode wijnen kunnen - onder andere door de aanwezigheid van tanines - variëren van rond en vol tot light en fris. Recent onderzoek toonde ondertussen ook al aan dat rode wijnen een bron zijn van sterke antioxidanten, goed voor de algemene gezondheid.

Ontdek meer over volle en fruitige wijnen met toetsen van eik of fruit, en de details over origine en terroir, hoe ze te verkennen en er optimaal van te kunnen genieten.

Toon als
Sorteer op
€6,95

Syrah - Chateau Burgozone

Levendige en sprankelend rijke, verzadigde robijnrode kleur met luchtige violet en baksteen-gekleurde schittering. De wijn onderscheidt zich door een rijk en duurzaam fruitig aroma, kenmerkend voor de soort, waarin een geur van spek, kruiden, rook, en luchtig violet tinten, aangenaam gevoerd met de geur van wilde bessen, jam, kaneel en chocolade insluipt. Zijn krachtige smaak barst open in de mond en zorgt daarna voor een gevoel van zachtheid, inhoud, duurzaamheid en lengte. Een grote vruchtenfinale laat een gevoel van warmte, gekleed met een gevoel van zachte tannines.
€5,50

Zagreus St. Dimitar Mavrud

Diepe kleur en intense smaak, met een fijne fruitige neus. De smaak maakt indruk met goed gebalanceerde tanines en structuur, en heeft een vloeiende, lange afdronk.
€10,00

Zagreus Vinca Mavrud

Deze wijn is 100% Mavrud. De druiven worden buiten gedroogd gedurende 2 tot 3 maanden, waarbij de suikers en zuren zich gaan concentreren. Het resultaat is een zeer indrukwekkende, dichte en volle wijn met een ongelooflijke smaak, neus. De wijn heeft ook potentieel om nog jaren te wachten om gedronken te worden.