Over ons

Door haar rol als lokaal coordinator en importeur is Winestory nauw betrokken bij de verschillende schakels van het productieproces. Onze medewerkers kennen de plaatselijke wijnbouwers persoonlijk, en hebben een diep inzicht in de verschillende regio's en de specificiteiten die het verschil kunnen maken tussen een goede wijn en een uitzonderlijke wijn. Importeren van boutique wijnen die slechts in relatief beperkte hoeveelheden beschikbaar zijn, en toch een schaalgrootte behalen die het economisch haalbaar maakt, betekent dat Winestory vaak een belangrijk deel, zoniet de hele jaarlijkse voorraad van verschillende wijnen inslaat voor haar clienteel.

We geloven sterk in het minimalizeren van de ecologische voetafdruk, om zo in harmonie met de natuur en de omgeving, en op een duurzame wijze aan wijnbouw en wijnhandel te doen. Als groothandelaar werken we nauw samen met onze professionele klanten, en we assisteren actief in het positioneren, activeren, presenteren, opvolgen en anticiperen van het assortiment in functie van de keuzes van onze klanten. Onze medewerkers zijn geen verkopers - dat doet het product op zich het best. Wij zijn wijn consultants die proactief meedenken aan de opbouw van het wijnaanbod.

Als een consument gerichte webwinkel, willen we de zichtbaarheid verhogen van boutique wijnen uit de regio's van de wereld die minder bekend zijn bij de meeste consumenten. Wij bieden een scala van geselecteerde wijnen van uitstekende kwaliteit aan, maar richten ons ook op het creëren van bewustzijn en het verstrekken van informatie over de wijnregio's, landen, wijngaarden, druiven en wijnen. Veel wijnen die wij verkopen aan onze professionele klanten zijn over het algemeen niet rechtstreeks beschikbaar voor het grote publiek, omdat zij zijn voorbehouden aan de horeca. Echter, we verkopen vaak de weinige overgebleven dozen van een bepaalde vintage, wanneer de volumes te laag worden voor de grotere professionele bestellingen. Daarnaast bieden wij seizoensgebonden geschenkdozen voor organisaties en individuen. Dit seizoensgebonden aanbod worden regelmatig gepubliceerd op onze website. Voor de verkoop van de laatste overgebleven wijnen van een bepaald type, kunt u contact met ons opnemen. Geef ons per email het telefoonnummer en tijdstip waarop u gebeld wenst te worden door, en wij nemen contact met u zodra de informatie voor uw vraag beschikbaar is.

Winestory is een handelsmerk en een divisie van S3M Consulting. S3M Consulting is ingeschreven in België met ondernemingsnummer BE 0871.812.739.